Після ефективного тренування їсти хочеться особливо сильно. Більше того, хочеться дозволити собі піцу або шматочок торта, але ніяк не салат.
Не всі продукти варто вживати після тренування. Деякі з них можуть згубно вплинути на твою фігуру та зіпсувати результати фізичних вправ. Більше того, деякі можуть зашкодити твоєму здоров’ю.

Що ж не можна їсти після тренування?
Якщо твоя мета – схуднення, тобі краще і зовсім не їсти годину-півтори після заняття. Також, варто відмовитися від дуже калорійної їжі та продуктів, у яких багато жирів і цукру.
Шоколадки та батончики
Якщо відразу після тренування ти заправиш свій організм цукром, зайві кілограми не підуть.
Смажена їжа
Після заняття краще відмовитись від смаженої їжі. Піца, бургери або картопля фрі під такою самою забороною, як і до тренування. Інакше, ти даремно займаєшся.
Сира їжа
Якщо тобі здається, що найкраща їжа після тренування – це салат, то, на жаль, це не так. Від сирої їжі краще відмовитися, адже вона складно перетравлюється і погано засвоюється організмом.
Краще віддати перевагу броколі та моркві на пару з рибою або індичкою

Запрошуємо вас відвідати СК Maxima, де наші дієтологи-нутриціологи нададуть вам рекомендації з очищення та детоксикації організму та сформують більш правильні харчові звички.